The Lucky Hour
Livestream

OVERZICHT

Zaterdag 13 Juni 2020 vond The Lucky Hour Livestream plaats in Muziek podium Azotod, Utrecht. Motik heeft dit project zelf aangepakt.

The Lucky Hour is een radio show die elke zaterdag avond te beluisteren is via NPO Funx. Vanwege het corona virus zijn de clubs voorlopig gesloten, maar daar hadden wij een oplossing op bedacht! Doormiddel van The Lucky Hour livestream was het nog steeds mogelijk om je favoriete DJ’s te zien schitteren vanuit je woonkamer.

Maar liefst 18 verschillende artiesten uit de Urban Scene waren aanwezig op deze avond. Namen zoals: The PartySquad, Childsplay, Afrolosjes Sound System en Quincy Wilson hebben voor geen verveling gezorgd op jouw zaterdag avond.

PROJECT

The Lucky Hour Livestream

KLANT

Lucky Jones | NPO Funx

WAT wij deden

Pre-productie, filmen, monteren, animeren, vormgeven en Livestreaming

Voorbeelden van de opdrachten

Winactie video

Voor de livestream van The Lucky Hour werd er een winactie gehouden. De 3 winnaars uit deze winactie mochten tijdens de livestream meedoen met een DJ Battle. De winnaar uit de live DJ Battle kreeg een live guest mix bij NPO Funx cadeau! MOTIK heeft de aankondigings video gefilmt en gemonteerd.

Het gehele plaatje

Voor de livestream hebben wij het gehele plaatje tot ons genomen. Van de video productie / animatie tot aan het grafisch ontwerp eromheen. De thuiskijkers beleven het evenement alsof het nét echt is. Perfecte audio, high-quality video en verschillende camerastandpunten zorgen ervoor dat de livestream er uitermate professioneel uit ziet.

GRAFISCH ONTWERP

Buiten de livestream om heeft StylzDesign de gehele online marketing verzorgt.

Zo hebben wij voor elke artiest afbeeldingen in verschillende formaten voor Instagram gemaakt. Bekijk hieronder het voorbeeld

ANIMATIE

De line-up van de livestream werd in verschillende fase’s online gezet.

Dit werd gedaan om telkens nieuwe mensen te prikkelen waardoor de kijkers terug  keren naar het evenement. De bekendmaking hiervan gebeurde in de vorm van animatie. Hieronder een voorbeeld.