Systony

OVERZICHT

Systony helpt organisaties met het creëren van een CRM-blauwdruk, het geven van advies en het implementeren & beheren van een CRM-strategie.
Met alle kennis rondom Hubspot en andere CRM systemen kan Systony jouw organisatie van A tot Z begeleiden.
MOTIK is uitgegroeid tot de vaste video partner van Systony. Op regelmatige basis verzorgen wij alle video’s voor het Youtube kanaal. De opnames hiervoor vinden plaats op hun kantoor in Hardinxveld-giessendam, waarbij wij in verschillende stappen de scripts afwerken.
De video’s die we maken variëren werken bij tot uitleg video’s. Allemaal gemixt met onderscheidende animatie. De video’s worden opgeleverd in Youtube en social formaat.

PROJECT

Video content partner

KLANT

Systony

WAT wij deden

Filmen | Monteren | Animeren

“Wij hebben een eerste serie van 10 video's laten maken door MOTIK en zijn uitermate tevreden over het gehele traject. Zowel het brainstormen, het uitwerken van de scripts, de begeleiding, de draaidag als de eindmontage: alles zeer professioneel uitgevoerd. Niets is Stan en Dennis teveel. Ik kan MOTIK van harte aanbevelen!”

Martijn RijndersFounder Systony

Social snacks

Wij zorgen ervoor dat er naast de verschillende Youtube afleveringen ook word gedacht aan de andere social media kanalen. Zo maken wij van elke aflevering verschillende activerende video’s die geplaatst kunnen worden. Natuurlijk houden we dan ook rekening met de juiste formaten! Meer weten over social content? Lees dan eens onze eerdere blog hierover.