Speakrs inspiratie platform

OVERZICHT

MOTIK heeft hard gewerkt aan 1500+ video’s voor het online inspiratieplatform SPEAKRS.
SPEAKRS is het on demand inspiratie platform voor werkend Nederland. Om relevant te blijven wil je als professional of bedrijf voorop blijven lopen. SPEAKRS helpt jou en je medewerkers de juiste kennis te ontwikkelen én direct toe te passen in de praktijk. Leer van de beste sprekers en trainers over onderwerpen van innovatie tot vitaliteit. Altijd passend bij de ambities voor jouw volgende stap.

SPEAKRS heeft momenteel een aanbod van ruim 100 bekende sprekers. Elke spreker heeft een interview van ongeveer 30-50 minuten. Elk interview is opgedeeld in verschillende fragmenten, welke immers ook los te bekijken zijn via de zoekfunctie. Als je geen betaalde klant bent van SPEAKRS kan je gratis een trailer bekijken van elke spreker!

Bekijk de site van SPEAKRS

PROJECT

Alle video content

KLANT

SPEAKRS

WAT wij deden

Pre-productie, filmen op locatie, animeren en de montage van de video’s

1500
Video's
100
Sprekers
44
Draaidagen
6000
Minuten aan content
22
Aan data

SPEAKRS IN HET KORT

Inspirerende Trailers

Voor elke spreker is er een trailer gemaakt. Deze trailer geeft een pakkend fragment weer uit de sessie, met de kern van de boodschap van de spreker. Zo kan het zijn dat je de spreker al kent, of juist nog helemaal niet. Op deze manier kan je kijken of het verhaal van de spreker bij je past.

De trailers zijn allemaal op een draaidag gefilmd op landgoed Salentijn. Dit is een locatie met een authentiek karakter en erg bekend onder wijnkenners. Met de karakteristieke uitstraling van dit landgoed leent het zich uitstekend voor de opnames.

Tijdens lancering van het platform heeft iedere spreker het op zijn of haar social media kanalen geplaatst, waardoor onze trailers overal zichtbaar waren.

Pakkende Fragmenten

Soms wil je onderweg op een makkelijk te gebruiken manier inspiratie op doen. Doordat de hele interviews van de sprekers opgedeeld zijn in fragmenten kan je waar en wanneer je wilt inspiratie op doen door de handige (korte) fragmenten-functie van het platform.

Ook kan je de fragmenten kiezen op basis van onderwerpen. Zo kan je kiezen uit tientallen raakvlakken en heb je altijd controle over de manier hoe jij geïnspireerd wilt worden.

Meer dan 100 bekende sprekers!

Met 100+ masterclasses vind je bij SPEAKRS altijd wat je nodig hebt om jezelf, medewerkers en de business naar het volgende niveau te brengen.