Only for Men

OVERZICHT

Voor Only for Men hebben wij een aantal video’s mogen maken voor op hun social media kanalen. Het gaat om video’s die erg variëren qua inhoud. Tijdens de opdrachten stond centraal hoe Only for Men werkt aan een ultieme klantbeleving.
Zo werden er in diverse winkels verschillende evenementen georganiseerd, maar ook op locatie’s zoals SnowWorld Zoetermeer en bij het Safety Experience Center in Rosmalen.
Tijdens deze dagen kregen klanten van Only for Men de kans om verschillende workshops te volgen, te genieten van een huiskamerconcert van Ed Struijlaart of 2 uur lang de piste op te gaan.
Als makers van de video’s hebben we telkens geprobeerd de ervaring van de klant centraal te zetten en deze zo goed mogelijk over te laten komen op beeld.

PROJECT

Diverse projecten

KLANT

Only for Men

WAT wij deden

Pre-productie, filmen en monteren

Voorbeelden van de opdrachten

We Love Women evenement

Tijdens het We Love Women evenement stonden vrouwen de hele dag centraal, om te laten zien dat Only for Men niet alleen een winkel voor mannen is. 😉

Tijdens deze dag werden er diverse activiteiten aangeboden, waaronder het customisen van pas gekochte kleding, zelfgemaakte chocolade door een chocolatier en visagie door professionele visagisten.

Als kers op de taart kwam Fred van Leer ook nog langs om samen met de aanwezigen te genieten van deze dag.

Huiskamerconcert van Ed Struijaart

Ed Struijlaart is een naam die in Nederland veel bellen doet rinkelen. Tijdens het huiskamerconcert in de winkel in Voorburg kreeg een groep van 20 klanten de kans om twee uur lang te genieten van de muziek van Ed. Zo speelde hij zijn eigen nummers, maar ook echte klassiekers. Na afloop van het mini-concert kregen de aanwezigen ook nog de kans om met Ed in gesprek te gaan over zijn muziek. Wederom bewijst Only for Men een waanzinnige klantervaring neer te zetten.

Slipcursus bij Safety Experience Center

Voor de Silver en Gold members die op deze dag mee mochten voor een slipcursus in Rosmalen, stond een volle dag gepland. Tijdens deze dag bij het Safety Experience Center kregen zij namelijk eerst een uitgebreide cursus over slippen. Na deze cursus, en een kop koffie, ging de groep de baan op. Eenmaal op de baan moesten de groepen op verschillende banen bijzondere verrichtingen uitvoeren. Op deze manier hebben de gasten kunnen oefenen met gladde situaties.

SnowWorld evenement

Na een andere actie van Only for Men was het tijd voor een andere groep leden om de piste van SnowWorld te ontdekken. Tijdens deze dag genoot te groep van een volledig arrangement. De dag begon met koffie en een leuke goodiebag van Only for Men. Na een warme kop koffie was het tijd om de piste op te gaan en twee uur lang de baan te ontdekken. Na afloop konden de leden nog genieten van een volledig verzorgde lunch in de zon.