Olmia Robotics

OVERZICHT

Olmia Robotics is een bedrijf dat zich specialiseerd in zogenaamde cobots. Een cobot is een Collaboratieve Robot. Dat betekent dat deze robot naast en met mensen kan werken. Cobots zijn vaak klein. Ze zijn minder zwaar en hebben veiligheidsmaatregelen ingebouwd om naast mensen te staan. Dit betekent dat er niet alleen een veiligheidsstop op de cobot zit, maar dat je de arm kunt tegenhouden met je eigen hand.

MOTIK heeft voor Olmia Robotics verschillende productie’s voorzien. Met als hoogtepunt een HERO video voor de Palletbooster.

De Palletbooster is het complete systeem om automatisch te palletiseren. Het werk wordt hierdoor ook een stuk ergonomischer, want je hoeft niks met te tillen. De booster is ontworpen, om zonder hekwerk veilig met het personeel te kunnen werken. Verder is de booster binnen 2 uur gebruiksklaar en te verplaatsen met bijvoorbeeld een palletwagen of vorkheftruck. Naast videoproductie hebben wij ook een fotoshoot verzorgt voor de medewerkers.

PROJECT

Videoproductie + fotografie

KLANT

Olmia Robotics

WAT wij deden

Pre-productie, filmen op locatie, animeren en de montage van de video’s

AFTERMOVIE NATIONALE COBOT DAG

De nationale cobot dag 2021

Het (nog) kleine percentage van cobots in de totale robotmarkt heeft grotendeels te maken met onbekendheid: 90% van de markt is niet op de hoogte van het potentieel van collaboratieve robots voor hun bedrijf. We proberen dit te veranderen.

De verwachting is dat er in 2020 meer dan 3 miljoen robots per jaar ingezet gaan worden. Op dit moment bestaat maar 5% van die totale robotverkoop uit cobots. Maar de verwachting is dat de vraag naar cobots in het komende decennium zal toenemen met meer dan 50% doordat al dit jaar zo’n 30% van alle nieuwe implementaties van robots uitgevoerd worden met cobots.

Fotoshoot medewerkers op werkplek

Een medewerkers aan het werk! Dat is natuurlijk wat je wilt zien bij een bedrijf. Naast een standaard portretshoot van elke medewerker. Zijn we langs gegaan op de verschillende werkplekken. Om ook hier toffe foto’s voor te maken!