MAK Tilburg

OVERZICHT

MAK Tilburg is een van de grootste mentorschap systemen van Tilburg Universiteit, voor de management en economie afdeling. Zo organiseren zij onder andere de introducties van de studenten, maar ook ontwikkelingsdagen voor de studenten.
Door het jaar heen organiseert MAK ieder jaar een vast aantal activiteiten. MOTIK mag al een aantal jaar op rij deze activiteiten vastleggen.
Tijdens het maken van de video’s zetten we telkens centraal wat studenten graag terug willen zien op de social media kanalen van MAK. Met als resultaat video’s die zowel werken voor de promotie van MAK, maar ook als leuke herinnering voor de studenten zelf.

PROJECT

Diverse projecten

KLANT

MAK Tilburg

WAT wij deden

Pre-productie, filmen en monteren

Voorbeelden van de opdrachten

MAK 2020 Promotie video’s

Om voor nieuwe studenten duidelijk te maken wat MAK precies is en waar ze studenten precies mee helpen hebben we een aantal promotie video’s gemaakt.

In deze video’s komen verschillende aspecten binnen MAK naar voren. Zo krijgen studenten de kans om ook onderdeel van MAK te worden, krijgen ze inzicht in het programma van MAK en worden studenten aangespoord om student of mentor te worden binnen het mentorprogramma.

MAK Development Day

Tijdens de development day van MAK krijgen studenten de hele dag door workshops en gastcolleges om hun vaardigheden te ontwikkelen binnen een gebied naar keuze. Tijdens deze dagen kwamen bijvoorbeeld Rico Verhoeven en Nicolien Sauerbreij. Zij vertelden over hun weg naar succes om op die manier studenten te inspireren.

Daarnaast worden er allerlei activiteiten georganiseerd voor studenten om met elkaar in gesprek te gaan. En dat allemaal onder het genot van eten van foodtrucks.

MAK Biercantus

Tijdens die biercantus van MAK staat het studentenleven de hele avond centraal. Na de inloop begint de band van Tilburg Universiteit met het spelen van muziek die iedereen mee kan zingen. Tijdens deze avond krijgen een aantal studenten grappige opdrachten van de band die ze moeten uitvoeren. De hele avond is de sfeer waanzinnig en is het ieder jaar weer een van de hoogtepunten van MAK.

Kick-off dag

Het begin van het schooljaar is voor veel studenten een vaak onwennig. MAK organiseert daarom ieder jaar een informele en formele introductie. De informele introductie staat in het teken van gezelligheid en grappige activiteiten. Zo doen de studenten bijvoorbeeld ieder jaar een crazy 88, een spel waarin groepen studenten 88 kleine opdrachten moeten doen om de campus te leren kennen. Opgevolgd door een teambuilding middag op het spelveld. Tijdens de formele introductie krijgen de studenten hulp met de systemen van Tilburg Universiteit