STERK PLAATJE

OVERZICHT

Voor Knauf hebben wij recentelijk een campagne vastgelegd en gemonteerd in opdracht van Han Snel. De doelstelling van de campagne was om de kracht van een nieuwe gipsplaat van Knauf te tonen aan het publiek.

Om dit te bereiken, hebben wij twee video’s geproduceerd waarin een medewerker van Knauf aantoont met een grote zandzak hoe sterk de plaat is. 1 Teaser video die gedeeld word op social media met een call to action op het eind. En vervolgens een volledige video voor op de landingspage.

 

Het concept, en de uitwerking hiervan is gedaan door Han Snel, en tevens ook opdrachtgever van deze klus! Tijdens de opnames hebben wij ook foto’s gemaakt, deze foto’s zijn uiteindelijk bewerkt en uitgezet door Han Snel.

In samenvatting was deze campagne voor Knauf een groot succes, en hebben wij met deze video’s duidelijk kunnen laten zien dat de nieuwe gipsplaat van Knauf zeer sterk is. Wij zijn dan ook trots op het werk dat wij hebben geleverd voor deze opdrachtgever.

 

PROJECT

Sterk plaatje campagne | Knauf

KLANT

In opdracht van Han Snel

WAT wij deden

Filmen, Montage, Sound Design, Audio composing, VFX, compositing, Fotografie

Compositing

Om het beeld op te schonen, hebben we gebruik gemaakt van maskeringstechnieken en selectietools. Maskeringstechnieken stellen ons in staat om specifieke delen van het beeld uit te sluiten van bepaalde effecten of aanpassingen, terwijl selectietools ons helpen om ongewenste elementen uit het beeld te verwijderen. Bekijk het voorbeeld hiernaast om te zien hoe we dit hebben toegepast.

Klaar voor
de volgende stap?

Neem contact op