Into the summer festival
Livestream

OVERZICHT

Op Zaterdag 4 Juli 2020 vond de Livestream van Into the summer festival plaats op een unieke locatie. Motik heeft dit project samen met Entra TV aangepakt.

Into the summer is een nieuw groot festival met maar liefst 5 stages en meer dan 50 artiesten wat dit jaar zou plaatsvinden in Zwolle.

Gezien de voortdurende wereldwijde verspreiding van het coronavirus (COVID-19) heeft de Nederlandse regering besloten dat grote evenementen niet door kunnen gaan tot 01-09-2020. Hierdoor kan het Into The Summer Festival op zaterdag 20 juni 2020 definitief niet doorgaan.

Naar aanleiding van dit nieuws heeft de organisatie besloten een livestream te organiseren. Met optredens van 12 verschillende DJ’s waaronder: Julian Jordan, Jay Reeve, Primeshock, RVAGE & The Him was dit een groot succes!

Het Into The Summer Festival is verplaatst naar 19 juni 2021. Meer informatie vind je hier

PROJECT

Into the summer festival | Livestream

KLANT

Into the summer festival

WAT wij deden

Pre-productie, filmen en monteren, Livestreaming

TOTAAL 9 UUR LIVE

Een 9 uur durende livestream met 12 verschillende artiesten. De thuiskijkers beleven het evenement alsof het nét echt is. Perfecte audio, high-quality video en verschillende camerastandpunten zorgen ervoor dat de livestream er uitermate professioneel uit ziet. Maak onderscheid van de concurrent en leg jouw livestream vast alsof het een televisie uitzending is.

Live op alle platformen

De Livestream van Into the summer festival was in totaal ongeveer 9 uur live. Niet alleen op Youtube, StylzDesign heeft namelijk een eigen restream netwerk waardoor het mogelijk is om via meerdere kanalen live te gaan. ITS Live was te zien op: Youtube, Facebook en via de Woov app

Camera registratie

Wij registreren met minimaal 3 camera’s en een videoswitcher hierdoor realiseren we een dynamisch geheel. Met de juiste apparatuur switchen we tussen de verschillende camera posities en moeiteloos tussen verschillende animatie’s pre-recorded video’s en camera’s. Hierdoor ontstaat een dynamisch geheel, waarmee we de aandacht van de kijker kunnen vasthouden

Bekijk de livesets

Motik heeft op Vimeo een showcase gemaakt. Als je op de button hieronder klikt kom je op een showcase pagina waarbij je alle livesets terug kan kijken. Het is zeker de moeite waard! 🙂