Haarlem Jazz & More
Social aftermovie's

OVERZICHT

Van 14 t/m 18 augustus houdt Haarlem haar naam als muziekstad weer hoog met het jaarlijks terugkerende evenement Haarlem Jazz & More.
Haarlem Jazz & More. Vijf dagen lang, drie grote buitenpodia (gratis!) en een
indrukwekkend programma. De line-up zat vol met bekende namen!

Onder andere Trijntje Oosterhuis, Wouter Hamel, Tabitha, Uncle Sue, Glennis Grace, Dj Jean, Leona Phillipo met Live Band en Jody Bernal stonden allemaal op het podium.

PROJECT

3 Social aftermovie’s

KLANT

Haarlem Jazz & More

WAT wij deden

Pre-productie, filmen en monteren

Voorbeelden van de opdrachten

3 Video’s en de volgende dag online

Haarlem Jazz & More, een gratis evenement in de oude binnenstad van Haarlem dat elk jaar in augustus plaats vind. Het event duurt in totaal 3 dagen, MOTIK heeft van elke dag een recap video gemaakt. Deze video’s werden telkens de volgende dag online gezet via de social media kanalen van Haarlem Jazz & More. Iedere dag bestaat het programma uit lokale/ Haarlemse artiesten en bands, bekende dj’s én een bekende nationale artiest.

Een Haarlems hoogtepunt

Haarlem Jazz & More is een absoluut Haarlems hoogtepunt. De stad bruist deze dagen, er is muziek, een hoop gezelligheid, fijne (duizenden) mensen en drankjes. Ook dit jaar gaat weer een feest worden tijdens het grootste jazzfestival van Europa. Er zijn geen hekken en toegang betalen doen ze niet aan. Top.

Spectaculaire vuurwerk show

Zaterdag is de laatste dag van het evenement. Het laatste uurtje word afgesloten met een optreden van DJ Jean en een spectaculaire vuurwerk show. Het verdere programma van Jazz duurt tot ongeveer middernacht. Daarna nog verder dansen? Dat kan in Club Ruis, daar worden afterparty’s gehouden tot een uur of 5.