Film Impact

OVERZICHT

Film Impact is een Nederlands bedrijf wat video effecten en transitie’s maakt voor het progamma Adobe Premiere Pro. Deze effecten zijn via een simpele drag en drop functie te gebruiken wat enorm veel tijd scheelt in de montage van video’s.
Alle effecten van Film Impact zijn aanpasbaar in te stellen. Het heeft zelfs een button; “surprise me!”, wanneer er op die button geklikt wordt wordt er automatisch een variant van de transitie gegenereerd!
MOTIK is uitgegroeid tot de vaste video partner van Film Impact. Op maandelijkse basis verzorgen wij alle video’s voor het Youtube kanaal. Opnames vinden plaats in de green screen studio op het hoofdkantoor van Film Impact in Arnhem.
De video’s die we maken variëren van trailers tot aan uitleg video’s. Allemaal gemixt met onderscheidende animatie en een tof sound design.

PROJECT

Video content partner

KLANT

Film Impact

WAT wij deden

Filmen | Monteren | Animeren

De studio

Alle video’s voor Film Impact zijn gefilmd in hun eigen green screen studio in Arnhem. Doordat we gebruik maken van een green screen kunnen we helemaal los in het creative proces.

Op de afbeelding naast deze tekst zie je hoe de studio eruit ziet! Voor alle opnames maken we gebruik van 2 camera’s uit verschillende perspectieven.