Crossfit Papendrecht

OVERZICHT

Voor CrossFit Papendrecht is MOTIK de vaste partner voor het vastleggen van de Throwdowns die 2x per jaar plaats vinden. Dit is een dag waarop deelnemers verdeeld over de dag meerdere zware work-outs doen. Op basis van tijd of herhalingen krijgen zij punten. Aan het einde van de dag komt hier per categorie een winnaar uit.
De Throwdowns begonnen in 2018 en zijn sindsdien bekend binnen CrossFit Papendrecht, maar trekt ook iedere keer bezoekers van andere CrossFit boxen aan.
Aan MOTIK dus de taak om te zorgen dat deze dagen goed op beeld vastgelegd worden. Op die manier is het een leuk aandenken voor de deelnemers, maar ook voor de promotie van de volgende edities.
Centraal in deze video’s staat iedere editie de kracht die deelnemers moeten hebben, maar ook hoe leuk het is om mee te doen aan een Throwdown.

PROJECT

Meerdere CrossFit (Buddy) Throwdowns

KLANT

CrossFit Papendrecht

WAT wij deden

Pre-productie, filmen en monteren

Voorbeelden van de opdrachten

Buddy Throwdown September 2019

De vierde editie van de Buddy Throwdown werd in september 2019 gehouden. Tijdens deze editie stonden er zware wrok-outs op het programma en waren er wederom deelnemers van verschillende CrossFit boxen aanwezig. Deze editie was in tegenstelling tot de editie in het voorjaar wel helemaal binnen. Ook is de hele CrossFit Box omgetoverd tot een echte work-out area, met een plek om op te warmen en plek voor toeschouwers.

BUDDY THROWDOWN APRIL 2019

Na de opening en inrichting van de nieuwe sportschool was het in april 2019 tijd voor een andere (single) Throwdown. Tijdens deze Throwdown komt het aan op individuele krachten en is het dus aan jezelf om een zo hoog mogelijke score neer te zetten. Deze Throwdown is in tegenstellingen tot andere Throwdowns ook buiten voor de eerste work-out.

BUDDY THROWDOWN SEPTEMBER 2018

De laatste buddy Throwdown op de oude locatie van CrossFit Papendrecht. Wederom werd deze editie ook weer groots uitgepakt met publiek en deelnemers van verschillende CrossFit boxen. Ook hier stonden er weer een aantal pittige wrok-outs gepland met een goede balans tussen kracht oefeningen en cardio oefeningen.