Bernafon - Zelena Hoortoestel

OVERZICHT

Bernafon is een van de grootste en beste merken als het gaat om hoortoestellen. Tijdens de release van dit hoortoestel zijn wij door Nicole van Berg Films gevraagd om mee te helpen met de opnames voor dit nieuwe apparaat.
Tijdens deze dag konden aanwezigen genieten van een prachtig concert van Guido’s Orchestra, onder meer bekend van Symfonica in Rosso.
Ruim 30 klanten van Bernafon konden deze dag gebruik maken van het hoortoestel. Tijdens het testen van de hoortoestellen werd iedereen geraakt, omdat er een wereld van geluid voor hen open ging.

PROJECT

Bernafon Zerena hoortoestel

KLANT

Bernafon via Berg Films

WAT wij deden

Filmen

WAT WAS HET DOEL VAN DE VIDEO?

Het doel van de video was om het nieuwe Zerena hoortoestel te laten testen door de klanten van Bernafon. Tijdens het concert konden mensen vrijblijvend genieten van de wereld die voor hen open ging.

Dit moest op een zo mooi mogelijke manier vast worden gelegd. Daarom hebben om de karakteristiek van kasteel Amerongen te versterken, voor sommige shots gebruik gemaakt van een antieke Helios lens. Deze heeft een karakteristiek beeld, waardoor de video een klein kunstwerk is geworden.

Deze ervaring werd vast gelegd door Berg Films in samenwerking met MOTIK.