Avans Hogeschool

OVERZICHT

Voor Avans Hogeschool hebben wij ondertussen meer dan 3 jaar video’s gemaakt. Dit varieert tussen diverse kleine opdracht en belangrijke opleiding promotievideo’s.
Zo hebben wij bijvoorbeeld de nieuwe promotievideo voor de opleiding bestuurskunde gemaakt, maar zijn wij ook aanwezig geweest tijdens diverse belangrijke projecten voor de opleiding accountancy.
Naast het studeren is het uiteraard ook belangrijk dat er op de hogeschool andere leuke evenementen plaatsvinden. Zo zijn wij bijvoorbeeld aanwezig geweest tijdens de diploma uitreiking, maar ook tijdens verschillende feesten die georganiseerd werden door Avans Hogeschool.

PROJECT

Diverse projecten

KLANT

Avans Hogeschool

WAT wij deden

Pre-productie, filmen en monteren

Voorbeelden van de opdrachten

Bestuurskunde – Promotievideo van de opleiding

De promotievideo van bestuurskunde was al weer een paar jaar oud toen wij een belletje kregen. In die tijd verandert er natuurlijk veel en aan ons de opdracht om nieuwe studenten te inspireren. In de video komen verschillende studenten en docenten aan bod die allemaal hun unieke kijk op de opleiding geven. Op die manier krijgen de potentiële nieuwe studenten een goed en persoonlijk inzicht over de opleiding.

Bestuurskunde – Serious Game

Tijdens de serious game van de opleiding bestuurskunde krijgen de studenten een écht maatschappelijk probleem voorgelegd. In de vorm van een spel is het aan de studenten om in een week tijd door verschillende ontwerp rondes met vernieuwende en innovatieve ideeën te komen. Dit doen ze voor verschillende belanghebbenden binnen de provincie Noord-Brabant. Op die manier krijgen studenten inzicht in echte maatschappelijke problemen en hebben de opdrachtgevers er ook echt iets aan.

Accountancy – Controle van de jaarrekening

Tijdens de opening van het nieuwe blok van de opleiding accountancy, kregen studenten een bezoek van twee topaccountants binnen The Big Four. Tijdens deze opening kregen ze les in een van de meest gebruikelijke softwaresystemen en kregen de studenten echte cases uit de praktijk voorgelegd. Omdat de lesmethode voor het eerst toegepast werd, was het belangrijk om dit vast te leggen. Zowel voor intern gebruik, maar ook voor op social media.