OVER ONS

Één dure bedrijfsfilm, of iedere week scoren?

Bij MOTIK geloven wij in het constant uploaden van video’s om daarmee jouw merk te laten groeien. We zien met regelmaat nog steeds bedrijven die eenmalig in dure foto’s of video’s investeren. MOTIK is ontstaan uit de overtuiging dat dit anders moet kunnen. Onze missie zorgt ervoor dat bedrijven meer waar voor hun geld krijgen, zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van het werk. Dit doen we door content abonnementen aan te gaan met onze klanten. Daardoor zijn onze klanten in staat om veel meer content te plaatsen en daarmee hun merk veel meer te laten groeien dan het eenmalig plaatsen van een nieuwe bedrijfsvideo.

DIT IS HET TEAM VAN MOTIK

Dennis Haage

Eigenaar

Houd wel van een uitdaging en komt altijd tot een oplossing.

Stan Lemmen

Eigenaar

Een echte alleskunner op het gebied van video/ontwerp.

Floris Bos

Allround video stagiair

Floris is een aanwinst in ons team! Van monteren tot animeren, niks staat hem uit de weg!

Word jij ons nieuwe talent?

Bekijk snel onze vacatures

Waarom MOTIK?

Gemaakt voor impact

Bij MOTIK kijken we altijd naar het grote plaatje. Met meer dan 6 jaar ervaring weten we precies hoe we content specifiek voor jouw kanalen moeten insteken.

Passie voor content

We zijn echte mensen en hebben dus ook echte interesses. We pakken jouw social media daarom graag aan. Niet alleen omdat we er goed in zijn, maar ook omdat we het tof vinden.

Gemaakt voor groei

Door de constante stroom aan content die wij leveren pluk jij daar als ondernemer de vruchten van. Wij steken onze content altijd zo origineel mogelijk in. Zo blijft jouw publiek jouw bedrijf ook echt volgen.

Team van echte professionals

Naast het vaste team hebben we een enorm netwerk aan mensen. Dit is essentieel voor een volledige in-house productie van jouw content.

Klaar voor
de volgende stap?

Neem contact op