Skip to main content

ONZE DIENSTEN

Probleem

Loop jij als ondernemer ook constant tegen het probleem aan dat het produceren van video’s erg duur kan zijn? Aangezien een gemiddelde video vaak ergens tussen de €500 en €5000 kost kan het op die manier al snel de papieren in lopen. Hierdoor is het op lange termijn niet realistisch voor veel bedrijven om veel content te produceren. Simpelweg omdat het heel kostbaar is.

Oplossing

Bij MOTIK werken wij met content abonnementen. Door met deze structuur te werken kunnen we jouw bedrijf daadwerkelijk helpen groeien. Als je eenmalig een foto of video plaatst, gaat dat simpelweg niet werken. Het kan zijn dat je video het alsnog goed doet, maar dan heb je er eenmalig volgers of leads mee behaald. Door met een content abonnement van MOTIK constant content te plaatsen, bouw je iedere week opnieuw aan jouw merk.

Voordelen

Ondanks dat het op het eerste gezicht alsnog kostbaar lijkt, is het een win-win situatie voor jouw bedrijf. Niet alleen geeft het jou als ondernemer een betere prijs voor jouw content, maar ook levert het een constante stroom aan content op. Door deze constante stroom aan content vast te houden bouw je met jouw bedrijf aan jouw merkbekendheid, maar levert het daarnaast ook een vaste fanbase op. Door de juiste strategie toe te passen blijft deze fanbase ook continu groeien. Op die manier heb je op de lange termijn veel meer potentie om nieuwe klanten te behalen.

Een overzicht van de diensten die MOTIK aanbiedt.

Social Content

Video series

Animaties

Event video

Voor deze partners gaan wij al te werk!

Bekijk opdrachten

KLINKT GOED, maar hoe zit het met losse projecten?

Ook als je een eenmalige opdracht voor ons hebt zijn we altijd bereikbaar om hierover te sparren. Ondanks dat we niet onze groei-strategie toe kunnen passen, doen we er wel alles aan om te zorgen dat je maanden later nog steeds trots bent op onze uitvoering. Neem dus gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Klaar voor
de volgende stap?

Neem contact op