Skip to main content

Zoals je wellicht wel weet is een HERO video een speciale video op de achtergrond waarop iets wordt uitgelegd over een dienst of product. Vaak gaat het om een korte video die de klant kan bekijken om een net iets beter beeld te krijgen over wat jij te bieden hebt. We zien dat lang niet iedereen op de hoogte is van de impact die een HERO video kan hebben. Om je hier wat meer over te laten zien hebben we voor jou onder elkaar gezet. Na het lezen weet je precies wat dé grootste voordelen voor jou zijn!

Opvallen bij de klant

Kies je ervoor om een HERO video te plaatsen op de site dan weet je zeker dat je in staat bent om echt op te vallen. Vaak worden de HERO video’s prominent geplaatst op de top van de home page in header sectie van een website. Vanwege zijn prominente plaats op de website is een HERO video het eerste visuele element wat bezoeker zal zien als hij op je site komt. Dit brengt met zich mee dat het een enorme impact kan hebben op het beeld wat de klant heeft van jouw bedrijf. In de video kan je over een groot aantal zaken praten. Vaak wordt ervoor gekozen om beknopt aan te geven wat jouw bedrijf of product eigenlijk zo bijzonder maakt ten opzichte van de rest. 

Gevolgen van een HERO video

Dit kan verschillende gevolgen teweeg brengen. Het belangrijkste is natuurlijk dat je met een HERO video in staat bent om de klant over te halen tot het maken van een aankoop. Zo kan je in de video laten zien wat jij precies te bieden hebt. Andersom is het ook het geval: bij een slechte HERO video kan je een slechte indruk achterlaten. Kies je er dus voor om een HERO video te maken dan raden wij je echt aan om hier altijd een betrouwbare partij voor te kiezen. Dit is de enige manier waarop je in staat bent om succes te boeken!

Leave a Reply